"Ya Rabbi TÜRKİYE'mizde adaleti ve merhameti hâkim kıl.
gökyüzünden rahmetini, yeryüzünden bereketini esirgeme..."


İLK DERS

 Bu dualar 24 saatte bir defa okunur.Dualara başlama süresi vardır.Dualar imsakla başlar imsakla biter.Yani sabah namazı ile başlamaz.Diğer dualarda böyledir.

  Sizin vaktiniz ne zaman müsaitse o zaman diliminde okursunuz.Evde,işte,yolda,işe giderken,arabada,durumu müsait olmayanlar yattıkları yerde yatakta okuyabilirler.

   Duaları okumada esas süreklilik olmasıdır.Yani her gün okunacak.Doktora gittiniz.Doktor size bi reçete yazar ve derki "ŞU YAZDIĞIM İLAÇLARI 24 saatte bi defa 30 gün boyunca kullanacaksın"Biz de bu ilacı bi gün alıp bi gün almasak faydasını görür müyüz?Görmeyiz.O nedenle bu dualar hergün muntazaman okunmalı.

Üstüne üstlük bu dualar aynı zamanda bizim AHİRET SERMAYEMİZ olacaktır.Nasıl eve ekmek getirmek için bi iş yerine gidip hergün çalışıyorsak öyle.İşe bi kaç gün gitmez isek PATRON bize önce "niye işe gelmediğimizi sorar." Sonra da böyle devam edersek bizi işten çıkarır değil mi?Bu nedenle bu dualarımızı aksatmadan okumaya dikkat edelim.Aksatırsak ne olur?Sağ tarafımızda bulunan melekler bizim defterimize "BU GÜN DUALARINI OKUMADI" yazarlar o kadar.

       Bu duaları okuyan kimselerin;sabah namazını kılınca GÜNEŞ DOĞDUKTAN sonra yatmayıp "İŞRAK"VAKTİNE KADAR OKUYANLARIN CEBİ FAYDA GÖRÜR. İkindi namazından sonra okuyanların ise maneviyatı artar.    Siz de derseniz "benim hem cebim BEREKETLENSİN hem de "MANEVİYATIM YÜKSELSİN"O zaman hem sabah hem de ikindin namazından sonra okumanızda bi zarar yoktur.Böyle yapınca hem paranız"BEREKETLENİR" hem de "MANEVİYATINIZ" yükselir.Tabii budurum sizin "MÜSAİT" olup olmadığınıza bakar.

  Bu dualar büyüklerimiz tarafından ince eleyip sık dokunmuş adeta cımbızla tek tek seçilen dualardır.Bu dualar hem hepimizin bildiği hem okunuşta "KOLAY" fakat en çok "SEVAP" getiren kazandıran dualardır.Bu duaları zaten biliyoruz diye küçümsemeyelim gerçekten çok değerli dualardır.

  Bu duaları aşağıda hem "RESİM" hem de "YAZI" ile verdik.Burada dikkat edilmesi lazım gele husus burada verilen sırayı bozmadan okumaktır.

  Dilime kolay geliyor diye önce "TEVHİD" okusam,sonra diğerlerini okusam denmemelidir.

  Ancak;dualarınızı okudunuz bitirdiniz.Gündüz,gece,çalışırken,gezerken,sağa sola bakarken,uzandığımız yerde,yatarken veya başka şeylerle uğraşırken,içinizden ya da dışınızdan,abdestli veya abdestsiz okuyabilirsiniz.Bu durumda iken sıra da gözetmeye bilirsiniz.Sadece "TEVHİD""ALLAH" ya da burada yazlı olan sizin duanızı "SAYILI"" ya da "SAYISIZ" okuyabilirsiniz.Tek şart önceden bu dualarınızı okuyup bitirmiş olmaktır.

  Ayrıca bu dualar "MAYMUNCUK" gibidir.Her ne sıkıntınız olursa o niyetle okuyabilirsiniz.

EÛZÛBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Evvela bir Fâtiha, üç İhlâs-ı Şerif okuyup sevabını Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (s.a.v.) Efendimizin Mübarek Ruh-u Şeriflerine ve İmam-ı Ali, İmam-ı Hasan ve İmam-ı Hüseyin Radiyallahu Anh ve Şeyh Hasan-ı Basri ve Pirimiz Gavsülazam Abdulkadir Geylani ve Hacı Mustafa Hayri Baba’nın ve şeyhimiz Hacı Mehmet Baba’nın ve bunlar arasında gelmiş geçmiş silsile-i meşayıh-ı kiram efendilerimizin Ervah-ı Şeriflerine hediye ettim.

Beş dakika ölüm halini düşündükten sonra Cenab-ı Hak’tan ve silsile-i meşayıh Efendilerimizden Destur himmet isteyerek şeyhine beş dakika kadar
                                                                              BURAYA YAKLAŞ RESİMDE ANLATILAN ŞEKİLDE RABITA YAP

BU RESİM FOTOŞOPLA YAPILMIŞ TEMSİLİ BİR RESİMDİR...RABITANIN nasıl yapılacağını görsel olarak anlatmak için yapılmıştır...

İLAHİ ENTE MAKSUDİ VE RİZAİKE VE LİGAİKE MATLUBÎ

33 veya 100 Estağfirullah-Elhamdülillah. Sonunda El azim El Kerim Ellezi Lailahe İllahu.

33 veya 100 Allahümme Salli Ala Muhammedin ve Ala Ali Muhammed. Sonunda vessahbihi vessellim.

33 veya 100 La İlahe İllallah. Sonunda Muhammeden Resulullah.

33 veya 100 Allah. Sonunda Celle Celaluhu.

33 veya 100 İhlâs-ı Şerif. Her okunuşta Besmele çekilecek.

Bismillahirrahmanirrahim

Gulhuvallahul Ehad. Allahussamed. Lem yelid velem yuled. Ve lem yekünlehu kufuven Ehad. (sadakallahul Azim)

YENİDEN

Bir Fatiha üç İhlâs-ı Şerif okuyup sevabını Habibullah Resulullah Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V.)Efendimizin Mübarek Ruhu Şeriflerine ve cemi enbiyayı mürselinin, Cari yari Güzin, Evlad-ı Resulün,Ezvac-ı Resulün, ashabı Resulün,tabiinin, teb’ay-i tabi’nin, eimmei müctehidin, Pirimiz Sultan Abdulkadir Geylanî’nin ve Hayri Baba’nın ve Şeyhimiz Mehmet Baba’nın ve bu tarikattan gelmiş geçmiş bilcümle silsileyi Meşayıh Efendilerimizin, cemi evliyanın, ahirete intikal eden bil cümle mevtalarımızın ve ala cemi mü’min ve mü’minatın ve ala cemi Müslim ve müslimatın ve alel melaiketi mukarribinin ruhu şeriflerine hediye ettim. Sen vasıl eyle yarabbi.